Глава 2 · 2.6
Затваряне на документ и връщане към Вашите файлове
Гледайте кратко видео
Готови ли сте? Кликнете горе вдясно върху кръстчето (1). Euro-Office ще се затвори и Вие ще се върнете в папката, от която сте отворили файла. Вашите промени вече ще бъдат запазени.

Можете също да изберете Файл и след това Затвори Файл. Или просто затворете раздела на браузъра си; и в този случай нищо няма да бъде загубено.
Работеше ли някой друг във файла?
Тогава файлът ще остане отворен за другия потребител. Вашите промени вече ще бъдат включени в него. Файлът ще бъде окончателно актуализиран в Nextcloud веднага щом всички го затворят. Вижте също Не виждате промените си, когато изтеглите файла или го отворите на компютъра си.
