Глава 2 · 2.10
Излизане от профила и сигурно затваряне
Готови ли сте с работата в DirectAdmin? Тогава излезте от профила си, особено ако използвате компютър, който споделяте с други.
Излизане от профила
- Кликнете горе вдясно върху Hello, последвано от Вашето потребителско име (1).
- Изберете Logout.

Ако затворите само раздела в браузъра, сесията Ви остава валидна още известно време. Сесия, стартирана чрез Mоят WebOké, изтича автоматично след 60 минути.
Преглед и прекратяване на активни сесии
Влизали ли сте от няколко устройства или не сте сигурни дали всичко е наред? В DirectAdmin можете да видите кои сесии са активни и да ги прекратите наведнъж.
- Кликнете горе вдясно върху Hello, последвано от Вашето потребителско име и изберете Profile.
- Кликнете върху раздела Sessions.
- Най-горе е показана Вашата текуща сесия, с IP адреса и колко дълго остава валидна. Под нея са изброени другите сесии.
- Кликнете върху TERMINATE ALL OTHER (1), за да прекратите всички останали сесии, или кликнете върху кошчето до отделна сесия.

При Auth Type е посочено как е извършено влизането. Login Key означава: чрез Mоят WebOké или AI асистента. При директно влизане с парола е посочено нещо различно.
Съвет: Искате ли по-късно да проверите кой кога е влизал, дори ако тази сесия вече е приключила? Погледнете в Login History в същото меню (вижте История на входовете: кой и кога е влизал?).
