2. fejezet · 2.6
Dokumentum bezárása és visszatérés a fájlokhoz
Megtekintés rövid videóban
Végzett? Kattintson a jobb felső sarokban lévő keresztre (1). Az Euro-Office bezárul, és Ön visszakerül abba a mappába, ahol a fájlt megnyitotta. A módosításai ekkor már mentve vannak.

Választhatja a Fájl menüt is, majd a Fájl bezárása lehetőséget. Vagy egyszerűen bezárhatja a böngésző lapját, ebben az esetben sem vész el semmi.
Dolgozott még valaki más is a fájlban?
Ebben az esetben a fájl a másik felhasználó számára továbbra is nyitva marad. Az Ön módosításai már megjelennek benne. A fájl véglegesen akkor frissül a Nextcloud-ban, amikor mindenki bezárta. Lásd még: Nem látja a módosításait, ha letölti a fájlt vagy megnyitja a számítógépén.
